Hvordan lukker man en afdøds konto?

Hurraaaa, bloggen 1 år!!

11051954_10153186911283845_6928260203355288157_n

Tænk engang at jeg allerede har haft bloggen i 1 år. Og for at det ikke skal være løgn, så fyldte den 1 år den 13 August. Jeg har den sidste uge gået og tænkt at det da var i August sidste år jeg lancerede bloggen, men kunne bare ikke huske selve datoen. Nu fik jeg taget mig sammen og finder så ud af at det var en uge siden haha. Dårlig stil af mig.

Nu hvor jeg har haft bloggen i et år, burde jeg nok fortælle jer at det er jer der stadigvæk gør det hele værd. Jeg har haft mine op og nedture hvad bloggen angår! Nogle gange har jeg bare slet ikke kunnet overskue at lave et blogindlæg, eller følt at jeg ikke rigtigt havde noget spændende at skrive om. Andre gange er der bare sket mega meget i mit liv, som har været vildt spændende at dele med jer. Men sådan vil det nok altid gå. Jeg har jo TO fuldtidsjobs ved siden af bloggen. Det ene er mit arbejde fra 8-16 og det andet er at være mor 24/7 – så nogle dage orker jeg bare ikke at sidde og lave indlæg. Jeg er desværre ikke typen som laver indlæg forude, så jeg bare har en masse liggende. Nope, jeg sidder HVER aften og skriver et indlæg til dagen efter. Det kan godt være lidt stressende med en hverdag hvor man har arbejdet hele dagen, enten skal handle eller hente Victor, lege med ham, spise aftensmad og så putte ham. Når jeg så endelig kan sidde på sofaen og slappe af, har jeg ikke tid, fordi der skal jeg lave et spændende indlæg til jer. Det er ikke fordi jeg ynker, fordi jeg er meget glad og taknemmelig for min blog og for alle jer som trofast læser med <3 Jeg vil bare gerne sætte jer ind i min hverdag og hvad det nogle gange vil sige for mig at have en blog. Og er der noget jeg ikke vil, så er det at skuffe jer!!

I er selvfølgelig grunden til at jeg stadigvæk blogger på livet løs. Jeg elsker alle mine trofaste læsere og det betyder så meget for mig når i svarer på et indlæg i kommentarfeltet. Jeg læser ALLE kommentarer, det er desværre bare ikke alle jeg får svaret. Men jeg læser dem og i skal have stor tak for at i gider bruge tid på at skrive til mig <3

Jeg ved godt at jeg har skrevet om det før. Men hvis i har noget i godt kunne tænke jer at læse om/vide mere om, er i velkommen til at skrive til mig. Nogle gange er det meget rart for mig at have lidt flere muligheder, end det jeg selv finder på.

Kys til alle jer! Jeg ønsker jer en dejlig weekend <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

  • Sissel

    Du kunne evt. Skrive om
    -Hvad I får at spise, måske med en opskrift
    – må
    Stjæl stilen agtig noget, hvor vi kan se hvor du køber dit lækre tøj
    – film og serier du elsker
    – dette er meget personligt, men nogle billeder af din lejlighed så vi nysgerrige læser kan se hvordan I bor

    Ved ikke om du kan bruge det til noget, det må være svært altid at finde på noget – men ELSKER at læse med

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du lavede en “kort film” vlog, hvor du for eksempel, tager os med rundt, til det i nu skal, eller en video, om hvodan du lægger dit makeup, bare noget mere livligt, istedet for det kun er læsestof.

    Eller hvad 10 ting du elsker/hader?

    Drama?

    Hvad du syntes om utroskab?

    Hvor høj du er og vægt?

    Hvad du spiser til morgenmad?

    Din største konkurrent, mhs til bloggen?

    😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

    Stort tillykke med 1 års dagen Jeg elsker at følge dig via din blog. Din ærlighed omkring dig selv og dit liv og din familie gør det altid nærværende at læse dine indlæg, uanset hvad emnet så er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Tillykke med det første år 😉 Respekt for du har en blog ved siden af job og mor livet, for de to ting i sig selv tager meget af ens tid, og energi…
    Jeg nyder at læse med på din blog, fortsæt endelig..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan lukker man en afdøds konto?