Vind denne fede gave!!

Min mor har fået en ny kæreste

Okay det her indlæg er meget personligt for mig og jeg har længe tænkt om det var noget jeg skulle dele med jer. For det første fordi jeg er bange for hvordan i vil dømme min mor, for det andet fordi jeg er bange for de kommentarer det måske skulle medfølge, da det er meget personligt for mig. Men jeg har tænkt over det og så længe jeg selv har det godt med det, så burde jeg ikke være bange for de kommentarer der måske kunne komme.

Som de fleste af jer ved, døde min far (stedfar) i starten af Oktober sidste år. Han døde desværre af cancer og der gik kun et halvt år fra da man fandt ud af det til han tog sit sidste åndedrag. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget han har betydet for mig! Han var min bedste ven, en fantastisk far og en fremragende øl buddy. Jeg savner ham hver eneste dag og tænker ham på konstant. Hans sygdom kom som et chok for os allesammen da han altid har været aktiv – aldrig syg og altid vildt glad. Så det at vi har mistet ham så pludseligt og i så tidlig en alder, har virkelig sat nogle dybe spor i os. Da min far lå aller svagest havde han alligevel kræfterne nok til at sige til vores mor, at hvis hun fandt en ny kæreste en uge efter han døde, så skulle hun bare tage ham. Hun skulle ikke være bekymret for hvad han ville tænke, fordi han ønsker kun at hun skal være glad og lykkelig. Hvilken person har mod og hjertet til at sige sådan noget på sit dødsleje? Det har min fucking seje far, der altid satte alle andre før ham selv. Tænk at man kan sige sådan noget til sin kone og virkelig mene det <3 Han var så fantastisk!!! Egoist kunne man i hvert fald ikke kalde ham.

Den sætning satte sig selvfølgelig fast hos min mor og da hun fortalte mig det, kunne jeg ikke andet end at smile – for det varmede virkeligt mit hjerte! Pludseligt slut November eller start December sidste år (kan ikke helt huske det) fortæller min mor mig at hun er blevet forelsket. Jeg fik et chok og troede at hun tog pis på mig, men nej, den var sgu god nok. Min mor var blevet forelsket i en mand fra England, som ALLEREDE havde været og besøge hende i Danmark. Hun ville ikke fortælle os om det før hun vidste om det kunne blive til noget, da hun ikke ville “skuffe” os unødigt. Og selvfølgelig også fordi hun var bange for vores reaktion! Da jeg fandt ud af at hun ikke tog pis på mig, blev jeg af hele mit hjerte glad på hendes vegne. Det følte jeg virkelig at hun havde fortjent. Hvis jeg skal være helt ærlig fik jeg da også en snært af en følelse af, at jeg syntes det var alt for hurtigt efter min fars død. Men så kom jeg i tanke om det min far havde sagt til min mor og fik hurtigt fjernet følelsen igen. Det er klart at jeg/vi skulle vænne os til en ny mand i hendes og vores liv. Bare det at se min mor med en ny mand var underligt, da jeg har kendt min stedfar siden jeg var 3 år gammel. Men hver gang jeg kigger på min mor kan jeg bare se hvor glad og lykkelig hun er, at det overskygger alt andet. Jeg vil virkelig langt hellere have en glad og nyforelsket mor, end en mor som sørger og har fået en depression fordi hun nu er helt alene.

Jeg VED at det ikke handler om at hun ikke elsker eller savner min far, men fordi at livet går videre og hun har fortjent at være glad. Og jeg tror klart at grunden til at det har været så “nemt” for hende at forelske sig på ny, er på grund af det min far sagde til hende. Nu er jeg i hvert fald fri for at bekymre mig om min mor nu klarer sig selv. Hun bor på en gård på landet i jylland, har 8-10 heste (kan ikke huske det præcise antal), to hunde og to katte som hun skal passe. Hvis hun skulle passe ALT det alene, ville jeg ikke lave andet end at rende rundt og være bekymret for hende. Men nu hvor jeg ved at Barry er hos hende, har jeg ro i sindet og kan læne mig afslappet tilbage. Det er dejligt! <3

Nå, puha – jeg vil runde af her. Jeg håber at i har taget godt imod mit indlæg – og hvis i har noget dårligt at sige om hende, behøver ikke slet ikke at skrive det, men blot holde det for jer selv. Jeg/vi er så glade på hendes vegne og det er det aller vigtigste <3

11880643_10153203158633845_1787659346240948872_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

11 kommentarer

 • Mia

  Hej, jeg synes simpelthen det er SÅ sejt af din far, lige at have overskud til at “give” din mor videre 😉 thumps up.. Og hvor er det dejligt at høre at ingen sure miner pga hun lever videre og får lykken igen, og det er jo ikke fordi hun holder mindre af din far, fordi hun finder lykken igen.. Det kunne nogle familier lære godt af.. Dejlig historie at høre 🙂 p.s gør mig ondt din far skulle tabe til cancer.. Har selv som 20 årig haft cancer og kæmpede med det.. Men er dog kommet ordentlig igennem, så en helvedes sygdom.
  Alt muligt lykke til din mor og Barry 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tonnie

   Jeg synes det er vildt dejligt, at mennesker giver ens forældre lov til at “leve” videre. Dejligt med en datter som dig, der støtter din mor og acceptere din mors valg her i livet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Din far havde et hjerte af guld! Sikke en fantastisk ting at sige til din mor. <3
  Det kan godt være at det er tidligt, at din mor har fundet en ny kæreste.. Men hvad så? Hvis hun er lykkelig og forelsket, så er det bare skønt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormor

  Så smukt skrevet min skat. Jeg er så stolt af dig. ❤️❤️❤️ Mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det dog fantastisk for din mor, at hun får lov til at være lykkelig, trods den store smerte det må have været, at miste din far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena

  Super dejlig læsning, kender din mor fra fb og dit oplæg varmer rigtig meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Nogen gange skal man bare følge sit hjerte, og lade sig rive lidt med.. Vi har alle forskellige måder at komme ud på den anden side på, men der er intet der er forkert.. Jeg sys i takler det super cool, og det er bestemt også en lettelse for din mor og for jer at i er åben omkring det både hvad han sagde og det nye ..

  Håber det bedste <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ela

  Hej Line Sofie.
  Jeg vil først og fremmest benytte lejligheden til at rose din blog. Den er samlet set så utrolig personlig, morsom og spændende på samme tid. Du formår virkelig i alle indlæggene at give et så fantastisk billed af dig selv, dit liv og dine holdninger og overvejelser på den mest ærlige måde. Derudover skriver du ikke alene om dig selv, men krydrer din blog med diverse gossip.. Jeg nyder virkelig at følge med 🙂 Dernæst vil jeg tilføje, at du ikke har grund til at frygte folks meninger eller ytringer i forhold til, hvad du vælger at dele om dig selv og din familie. Du viser bare, at du og din familie er lige så normale som alle andre 🙂 Slutteligt vil jeg bare sige, fortsæt med at være dig selv som nu og hold os altid opdateret på bloggen 😉 God vind. De kærligste hilsner Ela

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej
  Rigtig flot indlæg.. Jeg har selv stået i samme situation som dig. Jeg mistede min far kort før jeg blev 18 år – min mor fandt en kæreste ca. 1 år efter, og i starten forstod jeg det ikke, jeg var så ung og synes det var træls. Der gik et halvt år før jeg accepterede det helt.

  Jeg vidste at jeg ville have så svært ved at flytte hjemmefra hvis jeg vidste hun var alene hverdag. Så derfor lærte jeg at accepterer det. Nu her 2 år efter, er det det bedste som er sket for min mor. Jeg kan 100 % og nok mere end andre sætte mig ind i dine følelser og jeres situation. Hvor er det fantastisk at din mor finder lykken igen. Jeg er så glad på jeres vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hvor var det et dejligt indlæg, jeg blev hel rørt! Er glad for at din mor har fundet kærligheden igen! God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hej Skat. Så kom jeg endelig hjem fra ferie og kunne læse dit flotte indlæg. Jeg er glad for dit indlæg, det gør mig glad. Jeg er også super glad for at I har taget så godt imod Barry, mit, vores families ny liv! I Love you! Møs fra mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind denne fede gave!!