Alm. fødsel eller kejsersnit?

10 ting jeg er knap så vild med ved at være gravid

14502728_10154072966878845_988378530019384063_n

 

Der er ingen tvivl om, at der er skønt at være gravid og specielt når det er en pige vi venter os. Men det er satme heller ikke en dans på roser, så derfor har jeg skrevet om 10 ting jeg hader ved at være gravid!

 1. Jeg skal tisse 30 gange om dagen
 2. Vågner 100 gange om natten
 3. Har hele tiden halsbrand
 4. Ondt i lænden/haleben
 5. Kontant bekymren om baby har det godt og vokser som hun skal
 6. Forpustet af en cykeltur på 5 min
 7. Træt døgnet rundt
 8. Jeg har lyst til at spise klamt og usundt hele tiden
 9. Ingen tålmodighed
 10. Mega meget krampe i mine ben om natten – HVER NAT!
Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • line

  Øv hvor kan jeg bare godt huske de der irriterende ting ved ar være gravid. Jeg havde også de sindssyge kramper hver nat i benene, heldigvis er det nemt at gøre noget ved, min læge sagde at det skyldes væskemangel. Mange mennesker føler at de drikker masser af vand, men hvis du skal af med kramperne er det nogen helt andre mængder der skal til. 3 store glas vand om morgenen, 3 om middagen og 3 om aften. Ja jeg gjorde det til en vane bare at skynde mig at drikke det ude i køkkenet for hvis man tager det med ind foran tv’et så glemmer man det bare. Det mærkelige var at efter jeg begyndte at drikke alt det vand forsvandt min sukkertrang til dels også, ved ikke om det bare var psykisk:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Aaaarh ja, for jeg er virkelig dårlig til at drikke vand 🙂 Jeg hader vand hehe. Måske jeg bare skulle prøve at tage mig lidt sammen de sidste par måneder hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  Jeg havde også krampe i benet om natten. Udover at drikke rigeligt med vand kan du med fordel tage tilskud af magnesium. Jeg spurgte bare i Matas, hvilken en de anbefalede. Derefter forsvandt kramperne om natten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alm. fødsel eller kejsersnit?