En ubehagelig oplevelse!!

Farvel sut – igen

14203090_10154013655503845_320870295007117950_n

Ja overskriften siger nok lidt sig selv. Vi har nok flere gange prøvet at vænne Victor af med sutten, men af en eller anden årsag faldet tilbage. Skide dumt og ret så irriterende! Vi har 100% ikke været bestemte nok, bastabum!

Men nu er det nok og vi er igen gået igang med projekt farvel til sutten. Denne gang har jeg fået et lille fif fra en veninde, som har gjort at vi igen hoppede op på hesten. For ja, Victor er meget glad for sin sut og spørger efter den flere gange om dagen, specielt hvis den ikke lige ligger inden for hans radar. Generelt er vi rigtig trætte af hvor meget sutten fylder i hverdagen og da han fylder 3 år lige om lidt, syntes vi at det er på tide.

Det er ikke 100% farvel til sutten i første omgang. Vi har valgt at han til at starte med godt må få den når han skal sove, da det jo stadigvæk er en tryghed for ham. Jeg startede faktisk med at tage sutten fra ham lørdag morgen og det har vi bare holdt indtil nu. Han har selvfølgelig været lidt sur over at han ikke måtte få sin sut, men vi blev bare ved med at forklare ham at han kun måtte få sutten når han skal sove. Det har vi bare konstant fastholdt overfor ham. Allerede nu, på tredjedagen, klarer han det super godt. Igår aftes da han sad og så en tegnefilm på sin iPad inden sengetid, skulle han til at sige “jeg vil have min sut”, men nåede faktisk at stoppe sig selv og sagde i stedet for “snart sove, så må jeg godt få min sut”. Min kæreste og jeg kiggede smilende til hinanden da han havde sagt det, fordi det viser at han er ved at acceptere, at han kun må få når han skal sove. Eller i hvert fald også forstår det <3 Det er en rigtig rar følelse og føles allerede som en sejr.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Line

    Fedt at han allerede er kommet et stykke vej😊👍🏻 Hvornår er det han bliver tre? Har selv en dreng på snart tre (d. 27/11) som er sindssygt glad for sin sut, vi har prøvet det samme trick, hvilket resulterede i at han bare vil i sin seng🙈 Men vi prøver at holde ved. Har du en tidshorisont for hvornår Victor så skal undvære den når han skal sove? Glæder mig til at høre en Update, når i kommer længere i forløbet 😊 Held og lykke herfra😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Victor bliver 3 år den 1/11 🙂 Det handler bare om at i sammen som forældre skal være enige om hvordan i gør. Mht det med at han så gerne vil sove, så afleder vi Victors opmærksom hen på noget andet når han begynder at snakke om sin sut. Men jeg er selv overrasket over hvor godt det er gået, nu hvor Victor også er sindssyg glad for sin sut 🙂 Vi har endnu ikke talt om det med at tage den fra ham om natten, tænker vi tager er skridt ad gangen..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ubehagelig oplevelse!!