Hvorfor græd jeg ikke da Victor blev født?

Når et barn mister livet

14502823_10154077900253845_4760804631287823936_n

(Billedet er lånt af Sara Thane/Nord for mælkevejen)

Dette indlæg er bestemt ikke nemt for mig at skrive om, men det er vigtigt at det bliver gjort!

For omkring 4 mdr. siden mistede Sara sin 2 årige søn Nord. Han blev på tragisk vis dræbt af sin far, der havde kvalt ham. Efterfølgende begik hendes ekskæreste selvmord ved at springe ud foran et tog på Danshøj station. En frygtelig dag som ingen børn eller forældre nogensinde burde udsættes for! Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i hvordan det må være, at miste sit højtelskede barn på den måde. Et liv der bare bliver revet ud af ens arme, uden man selv kan stille noget op – før det er for sent.

Sara har en blog der hedder Nord for mælkevejen. Den handler om hendes smukke søn Nord, tabet af ham og hvordan hun nu skal lære at komme videre med ham i hjertet. Det er en sindssyg gribende og hjerteskærende blog, der er lige på og hårdt fortæller hvordan den barske sandhed er. Hun fortæller om selve morddagen og dagene efter, til ligsynet af hendes søn og frem til nu. Da jeg læste hendes historie blev jeg meget rørt og skulle virkelig tage mig sammen for ikke, at tude i toget på vej på arbejdet.

Hendes historie har rørt mig så dybt, at jeg og en der hedder Louise har startet en indsamling til hende. Sara har brug for hjælp til at få råd til at gå til psykolog, så hun på bedste vis kan komme videre med hendes liv. Udover det, så ønsker Sara at starte et børnetøjsmærke der skal hedde Nord for Mælkevejen, hvor overskuddet skal hjælpe andre der står i en ligende situation som hende. Jeg håber derfor at i vil gå ind og læse hendes blog og give et lille bidrag til vores indsamling. Om det er 10 kr, 100 kr eller 1000 kr, vil vi modtage alle doneringer med kyshånd. Hvis i har lyst til at give et lille bidrag til vores indsamling, kan det gøres HER!!

Indsamlingen slutter den 23. december da vi tænker, at det bliver en hård juletid hun går i møde. Så forhåbentligt kan vores indsamling være et lille plaster på såret <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • S

  Kære Line,
  Så fint et initiativ med indsamlingen. Jeg har selv bidraget, men føler, at indsamlingen er gået lidt i stå, hvilket er rigtig synd. Kunne være en idé, at dele den på Saras facebookside – nordformælkevejen? Jeg ved, at hun har delt den på et tidspunkt, men antallet af følgere er vokset nu, så det ville nok få kendskabet til indsamlingen mere ud? Sara har det sværere end nogensinde lige nu, og kæmper virkelig, og jeg håber sådan, at noget økonomisk hjælp vil kunne give lidt ro på bare et område i hendes liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det er ikke så lang tid siden jeg har lavet et indlæg om det, så venter lidt med at gøre det igen 🙂 Vil jo nødig spamme folk. Sara er godt klar over at vi har startet denne indsamling for hende, så om hun vil sine følgere om det er op til hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor græd jeg ikke da Victor blev født?