Sygemeldt!

Hvem skal med til fødslen?

14670661_10154126158938845_1349743366427180328_n

(Billedet er fra Juli 2014)

Dengang jeg skulle føde Victor var både min mor og svigermor tilstede. Min svigermor var faktisk på hospitalet i forvejen, da min kærestes mormor også var indlagt på Hvidovre hospital. Så hun pendlede frem og tilbage mellem etagerne. Lidt tragikomisk!

Min mor boede i Jylland på det tidspunkt, så vi vidste godt at vi skulle ringe til hende i god tid – da hun skulle nå at køre hele vejen fra Viborg. Og selvfølgelig  ringede vi til hende sent om aftenen, så det endte med at hun skulle køre om natten. Så vidt jeg kan huske, så nåede hun at være der i nogle timer inden jeg fødte. Hvor om alt er, så har det været planlagt fra starten af, at de begge to skulle med. Min mor har også været med til min storesøsters fødsel, så jeg fandt det også klart naturligt at hun skulle med til min. Hvorfor jeg valgte at min svigermor skulle med var fordi, at min kæreste altid har givet udtryk at han ikke ville have børn – så hun har altid troet hun ingen børnebørn ville få. Jeg ville derfor godt give hende den oplevelse, da jeg vidste det også var en stor dag for hende <3

Denne gang er der dog helt andre boller på suppen hehe. For det skal nemlig kun være min kæreste og jeg som skal være tilstede. Dette har jeg valgt fordi jeg godt kunne tænkte mig en mere intim fødsel uden alt for mange mennesker omkring mig. Selvom min mor og svigermor nu var sindssyg søde til at sidde helt stille på sidelinjen hehe <3 Faktisk har vi allerede aftalt med mine svigerforældre at de skal passe Victor imens. Så når vi skal mod hospitalet skal vi ringe til dem og så kunne jeg forestille mig, at min svigermor ville tage hjem til os og være sammen med Victor.

God søndag til jer <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Helia

  Har du ikke overvejet at få lavet dine tænder??????

  Tinamaria – ph. Har lavet er blogindlæg om hendes behandling, til at få lige tænder på kun 1 år. Fu burde tage et Kig på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke en sød kommentar..! Hendes tænder er da meget normale…?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygemeldt!