Hjælp til sutteflaske

Sådan går det med projekt sutteflaske

Puha, ja det er i hvert fald ikke en dans på roser! Ellie bliver 7 mdr den 16. Juli og hun bliver stadigvæk ammet. Jeg havde faktisk ikke troet at jeg stadigvæk ville amme hende, men på den anden side havde jeg også sagt til mig selv, at jeg gerne ville se om jeg kunne amme hende til min 6 mdr. Og det må man sige lykkedes!

På nogle punkter kan jeg godt være lidt træt af at jeg ikke startede på flaske før. For så havde jeg måske sluppet for at skulle kæmpe så meget. Jeg har læst mig frem til, at hvis man “først” starter på flaske efter 3-4 mdr alderen, vil det blive rigtig svært. Det skyldes at barnet på det her tidspunkt snildt kan skelne mellem bryst og flaske og ikke vil lade sig snyde!

Jeg/vi har i noget tid nu prøvet forskellige slags flasker, suttehoveder, amme ud til flaske, prøvet forskellige slags erstatninger mm. Og intet har været godt nok. MEN, vi har endelig fået knækket koden!!! For vi ved hun godt kan lide mme (modermælkserstatning), da hun drikker det af kop. Så er der jo kun en ting som skal ændres og det er flasken. Efter forskellige forsøg har vi fået størst succes med, at give hende flaske med en tud på. For det er jo slet ikke det samme som at give hende ‘fake’ bryst, når nu jeg stadigvæk ammer hende. Det fungerer fint, så nu skal hun bare vænne sig til den. Derfor giver vi hende flaske hver dag, udover grød og amningen.

Jeg kan godt fortælle jer at jeg VIRKELIG er lettet over vi har fundet noget som fungerer for hende. Så kan jeg endelig få lov til at komme ud og få lidt luft under vingerne – og det kan i tro jeg glæder mig til.

img_1713

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til sutteflaske