DER ER SKET ET MIRAKEL

Min første uge med personlig træner

20479564_10154985295073845_4655722174277418363_n

Der er nu gået en uge og to dage siden jeg startede med min personlige træner, Steffenie og hold da kæft en forskel!!!!

Jeg har trænet med hende 4 gange nu og gået én tur på omkring 5,5 km (med Ellie i barnevognen). Jeg har fuldstændig ændret min livsstil og måden jeg indtager min mad på. Det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet jeg kunne klare! Jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg handler ind og har faktisk ikke spist hvidt brød i en uge nu. Førhen spiste og drak jeg hvad jeg havde lyst til, men det er slut nu. Rent faktisk troede jeg det ville blive ekstremt hårdt, men jeg må ærligt indrømme, at jeg er blevet positivt overrasket over hvor “nemt” jeg syntes det er. Jeg har også skiftet min Faxe Kondi ud med Pepsi Max (indtil videre!!). Hvis jeg er til fødselsdag og der er Faxe Kondi, ja så drikker jeg det. Vigtigst er bare, at jeg ikke længere køber det.

Træningen går bedre og bedre. Jeg kan se og mærke fremskridt for hver gang. Så jeg håber Steffenie har det på samme måde haha! På denne uge, har jeg også tabt mig små to kilo. Vi har aftalt at jeg skal veje mig hver søndag, og når vi er halvvejs – altså om to uger, laver vi den helt store bodyscan som inden vi startede. Det er jeg mega spændt på.

Psykisk er jeg meget mere ovenpå, efter jeg er begyndt at træne. Mit overskud er tilbage og jeg er blevet meget mere glad. Det er dejligt at mærke alle endofiner i kroppen!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

3 kommentarer

 • Marie

  Hej Line sofie
  Står i samme situation og vil gerne smide 5 kg og ændre min livsstil.
  Hvad giver du for en personlig træner? Osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Marie

   Jeg syntes du skal kontakte min træner Steffenie, da prisen afhænger af mange forskellige ting. Men det er bare om at komme igang 😊💪🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fedt med resultater, det er godt for motivationen 🙂
  Jeg har lige et undrende spørgsmål. Hvorfor er Pepsi Max bedre end Faxe kondi? Altså udover at Pepsien er sukkerfri selvfølgelig, men der er både kunstig sukker og koffein i? Spørger bare af nysgerrighed, går ud fra at det er din træner der har giver dig kostrådene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER SKET ET MIRAKEL