Vinderne af LIBERO konkurrencen!

‘EN CHANCE TIL’

IMG_7514

995614_1553197661574824_3820317049696427826_n

IMG_7496

Jeg var forleden blevet inviteret til en særforestilling på Susanne Biers nye film ‘En chance til‘. Det foregik inde hos selveste Nordisk Film, virkelig spændende at komme derind og se hvad det er for noget.

Filmen ‘En chance til’ er meget barsk!!! Jeg tog mig selv i flere gange at sidde med hånden for munden, fordi jeg enten var målløs eller nervøs. Tror aldrig jeg har set en dansk film med sådan en spændende handling. Det er seriøst en af de bedste danske film jeg nogensinde har set. Nu sidder i sikkert og tænker ‘jaja det skal hun jo sige’, men jeg mener det virkelig. Den er SÅ fed og Lykke May er virkelig dygtig og god til at leve sig ind i rollen,, taget i betragtning at det er hendes debut som skuespiller!

Se mere til filmen HER

Susanne Bier var selv med til særforestillingen og efter vi havde set filmen havde vi mulighed for at stille hende spørgsmål. Jeg stillede hende dette spørgsmål: ‘Beskriv din film med 4 ord’ og hertil svarede hun, provokerende, voldsom, retfærdig og tankevækkende. Jeg må sige at hun har ret og det er klart en mustsee film!! Den har premiere i starten af næste år, så sæt kryds i kalenderen.

I kan se min personlige trailer til filmen herunder, håber i kan lide den:

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af LIBERO konkurrencen!