Et par dage i helvede!

Behøver det virkeligt at være dyrt før det hjælper?!

  
  
Okay jeg er ved at være rimelig træt af tør hud!! Lige siden jeg kan huske har jeg altid været meget tør i panden og det er så satans irriterende…. Nu har jeg aldrig været typen der har brugt meget make up, men hvis jeg skal ud kan jeg selvfølgelig godt lide at gøre lidt ekstra ud af det. Når jeg i sjældne tilfælde tænker at jeg vil tage foundation eller bb cream på, ligner jeg en der skaller! Det ser ud af helvedes til og jeg ender altid med at tage det af og starte forfra med krigsmalingen. Jeg har brugt diverse former for ansigtscremer, både dyre og billige – men ingen har hjulpet på min tørhed endnu. Jeg har også vasket mit hovede med diverse rensemælk og tonic, stadigvæk uden held. Jeg gider bare ikke at købe en ansigtscreme til 400 kr for at lortet så ikke virker – like hell no om jeg gider bruge mine penge på det, for så at blive skuffet!

Og nu hvor jeg tænker over det, så er jeg sikker på at jeg ikke kan være den eneste med samme problem. Så hvis i, mine søde læsere, har nogle tips mod tør hud i ansigtet ville jeg blive meget glad for at høre dem <3

12 kommentarer

  • Sanne

    Altså jeg ved at Jim Lyngvild, er kommet ud med nogle cremer og har kun hørt godt om dem! Specielt fra dem, som har tør hud. Måske du skulle prøve dem?
    Jeg bruger selv, danatekt creme uden parfume den blå, fra apoteket. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Toril

    Har det samme problem!!
    Vildt irriterende.
    Har efterhånden prøvet mange cremer, uden ændring. Foundation duer bare ikke til min hud

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

    Jeg har altid døjet med utroligt tør hud, både i ansigtet og på resten af kroppen. Køb en creme af a-derma på apoteket, og så slipper du af med det problem, I promise! Prisen er overkommelig og sådan en flaske eller tube holder længe. Det mærke har virkelig været min redning mod tør hud (virker også godt ved irriteret hud – det er også uden parfume osv., så mange bruger det også til deres børn)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Din hud skal fugtes indefra, så start med at tage olieshorts X 2 dagl. (Ex. Livets olie), spis nødder, fisk og steg din mad i kokosolie. Dette har ihvertfald hjulpet på min førhen meget tørre hud og hårbund.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Soffe

    Hej Line Sofie
    Jeg har selv haft samme problem.. Men er så heldig at min søster er uddannet i Matas, og foreslog mig denne creme fra clarins der hedder creme desalterante hydraQuench creme, mener den koster omkring 200 kr. Men den virker! I starten smurte jeg så tit jeg kunne, men nu nøjes jeg med om aftenen inden jeg går i seng. Det vil være mit bedste bud

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    I stedet for dyr creme skulle du prøve en våd eksfolierende handske, også bagefter din alm creme 🙂 det vil jeg godt love virker 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej! Jeg kan uden tvivl anbefale Avéne som kan købes på de fleste apoteker. Alt i dette mærke er simpelhen fantastisk!! Hvis jeg var dig ville jeg rådfører mig med en af medarbejderne på et apotek for at finde den der passer bedst, men det lyder til at du trænger til en af de tykkere cremer. De er så lækre – fedter ikke, uden alt muligt kemisk, absorbere hurtigt og trænger ind i huden så den føles blød held og lykke med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg har i mange år haft samme problem med tør hud og om vinteren noget eksem lignende i ansigtet. A-derma bodylotion fra apoteket blev min redning. Jeg bruger den i ansigtet hver morgen og har ikke haft en eneste tør plet siden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej Line Sofie
    Jeg har også døjet utrolig meget med tør ud. Kunne før i tiden klø helt ekstremt i ansigtet, hvis ikke jeg havde fået smurt mig ind efter bad – det samme med ryggen og brystet. Forrige sommer var det rigtig slemt på mit bryst/hals og udover det kløede, så slog jeg også ud. Jeg blev anbefalet af min farmor, at bruge Jim Lyngvilds HÅNDCREME (du ved hans serie Raunsborg) som ligger til en 99,- og jeg lyver ikke, men efter tre dage var mit udslæt væk. Det var helt vildt. I dag bruger jeg den bare en sjælden gang, hvis jeg er lidt mere tør end normalt. Giv den et forsøg, jeg vil næsten garantere dig for, at den også hjælper på dig. Inden jeg fik den af min farmor, læste jeg lidt om den og læste på Facebook, at folk med psoriasis havde fået det formindsket gevaldigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manja

    Hejsa.

    Tænkte lige, at jeg ville dele min erfaring.
    Jeg har også altid har tørhud, skalært vildt meget i panden og på næsen 🙂
    Men jeg er nu ude over det.

    Gå ned i Matas og spørg efter beaute pacifique (udtales bute pasifik) og få den til at hjælpe dig med at finde en god creme. Jeg har aldrig været god til at huske at bruge creme, men jeg har nu fundet ud af at jeg bliver nød til det.
    Jeg bruger personligt selv deres ‘cleansing foam’ som er en rense skum man bruger i badet, deres skin tonic til tør hud og deres super3 booster natcreme. Nogle dage bruger jeg også ders almindelige dagcreme inden jeg går ud af døren, bare for st få et lille frisk pust.

    Jeg er utrolig glad for beaute pacifique, specielt cleansing foam, fordi det er så nemt. 🙂
    Du skal dog være opmærksom på, at der er lakridsrod i cleansing foam, som får huden til at stramme (hvilke jeg jo synes er godt )

    Udover det er det et dansk mærke, uden Perfume og andre tilsætningsmidler.
    Det er udviklet af hudlæger og hudspecialister, hvor at mange andre mærker er udviklet af kemikere 🙂

    Det er virkelig værd at prøve. Man kan nogle gang mærke prikken i huden, fordi det arbejder. Jeg har fået taget hudskaninger, og beaute pacifique har virkelig gjort er godt arbejde.

    Husk dog at man med alle cremer/produkter skal have brugt dem fast i minimum 3 uger, før man vil kunne se/mærke en tydelig forskel. 🙂
    Jeg håber du kan bruge det til noget.

    Mvh. Manja 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Manja

      Nå ja, og så er super3 booster også repeterende. Hvis du eksempelvis piller i din hud og får sår. (Jeg er selv ekstrem slem, hvis jeg ser noget der kunne ligne en urenhed, så kradser og kradser jeg til det bløder. Jeg ved det er dumt )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

    Hej Line Sofie. Jeg kan huske du engang takkede en læser for at have sagt du havde flot hud. Derfor, og så selvfølgelig pga det du skriver her, tror jeg du har samme hudtype som mig – tør/sensitiv. Hvis man har dét, er ens hud nemlig ofte pæn, fordi man ikke har tendens til urenheder på samme måde som andre. Ulempen er så, at man er meeeeget sart overfor sol, sæbe, parfume osv, og så ikke mindst at man skaller!! Anyways, det eneste jeg gør ved mit ansigt er at vaske det i “Sublime soft calming gel cream wash” fra L’Oreal, og så smøre det ind i mandelolie. Som udgangspunkt to gange dagligt (morgen og aften), men ellers bare om aftenen – huden har rigtig godt af at blive plejet lige inden man går i seng, fordi den regenererer mens man sover.

    Jeg kan selvfølgelig ikke sige om den samme rutine ville være god for dig, og du kan jo kun selv få at vide hvad du bør gøre ved at gå til f.eks. en hudanalyse. Jeg gik til sådan én i Matas, og det var virkelig en øjenåbner for mig, fordi specialisten sagde at min hud manglede fedt. Og jeg vil da tro det var derfor den skallede ??? I hvert fald, så er mandelolie den bedste ansigtscreme jeg nogensinde har brugt! Og det er jo kun et plus, at det er et fuldstændig rent naturprodukt 🙂 Jeg skaller aldrig længere, og min hud er altid blød og jævn, når jeg altså ikke har et af mine bumseudbrud på hagen som nu !!!!!

    Noget helt andet: Hvis din hud er sensitiv, kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt solcreme er!! Bruger altid selv et tyndt lag faktor 30 i ansigtet, og det fungerer fint og giver mig stadig lidt kulør 😀

    Håber du finder ud af det!! Hvis du slipper af med den tørre, skallende hud, vil du opdage hvor “stramt” ens ansigt faktisk også har føltes. Jeg forstår ikke jeg tidligere har kunnet holde ud at bevæge mit ansigt, haha! Og man er i øvrigt i større fare for rynker, når ens hud er udtørret 😉

    Rigtig god sommer til dig, og forhåbentligt også din hud med tiden 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par dage i helvede!