Alt er ikke så rosenrødt, som det ser ud til at være!

Vi støtter de danske hospitalsklovne

13537573_10153825394553845_4212010159412004124_n

Idag er det Næsjonaldag for de Danske Hospitalsklovne. Er der noget jeg støtter og vil gøre opmærksom på, så er det når det omhandler noget positivt for syge børn. Årligt bliver der indlagt 60.000 børn på landets børneafdelinger – og lad os bare være enige, det er aldrig rart at opholde sig på et hospital. Det er noget man forbinder med sygdom og generelt ikke en positiv oplevelse. Så findes der i hvert fald ikke noget bedre, end skønne mennesker der prøver at gøre syge børns indlæggelse lidt sjovere. De får dem til at glemme tid og sted for en stund, som ingen andre kan.

Jeg syntes det er et fantastisk initiativ!

Victor var indlagt i nogle dage sidste år. Vi nåede dog ikke at møde en af de søde hospitalsklovne, men det kunne bestemt have været en sjov oplevelse for ham. For børn der er indlagt i længere tid, må det være dagens højdepunkt når de kommer forbi <3

Direktør Kenneth Øhrberg Krag siger “Vi når idag ca. halvedelen af alle indlagte børn, men vi ser meget gerne, at det blev flere endnu. Vi har brug for flere midler for at nå vores mål. Vi ved fra undersøgelser, at blandt de der er kender til Danske Hospitalsklovne, er vores omdømme helt i top. Men der er desværre rigtig mange, som ikke kender nok til os. Vi håber, at Næsjonaldagen kan være med til at ændre dette”.

Danske Hospitalsklovne stiller klovnene gratis til rådighed – men det betyder, at Danske Hospitalsklovne er afhængige af donationer fra privatpersoner, fonde og sponsorer. Hvis i har lyst til at give et bidrag og støtte et godt formål, kan i gøre det lige HER. Alle donationer modtages med kyshånd og vil være med til at lyse hverdagen op for børn, der er indlagt på landets hospitaler.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er ikke så rosenrødt, som det ser ud til at være!