Appelsinhud og amme bh'er

Victors make-over

img_9715

I weekenden var vi forbi vores frisør (www.hairtostay.dk) da Victor virkelig var blevet langhåret. Det var i hvert fald 2 måneder siden han sidst var blevet klippet. Man kan vidst roligt sige at det var tiltrængt!

img_9717

img_9716

img_9660

Denne gang er han blevet klippet kortere end nogensinde før. Dels fordi der måske kan gå lidt længere tid mellem besøgene, men også fordi han ikke får sat sit hår med voks. Det er jo klart at det ser smartere ud når det er sat. Det er helt underligt at se ham med så kort hår, han ser pludselig så stor ud. Vi syntes at det er blevet rigtig flot og han ser så smart ud. Vores store dreng <3

Hvad syntes i?

img_9714

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • line

  Hvor er han fin 😀 det er sjovt at man allerede nu kan se at han bliver en rigtig flot fyr som voksen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor ser han bare godt ud 🙂 og vildt han er så lys i det, næsten rødligt skær i håret når i er så mørke, og det samme er lillesøster . Hun er også blevet mørkhåret 🙂 det er helt det samme herhjemme . Storebror helt lys og lillesøster på 3 1/2 måned mørkhåret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det er sjovt de kan blive så forskellige og så alligevel ligne hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsinhud og amme bh'er