Jeg har fået lavet læbekorrektion!!

Passer du på dig selv og din krop?

Annone for Nani

Det er helt sikkert noget de færreste mennesker gør – inklusiv mig selv. Det er en ting som ofte rammer mig om vinteren, for der er ingen sol, min træthed indtræder og overskuddet daler. Jeg vil gerne være den bedste version af mig selv, den bedste mor og den bedste kæreste. Det er bare ikke altid lige nemt, når man mangler de rigtige vitaminer i kroppen.

Min søde og dejlige veninde arbejder hos Nani.dk og er derfor irriterende klog på alle de forskellige vitaminer vi har brug for samt kosttilskud. Hun er rigtig god til at guide mig og lede mig til den vej, som gør at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Hun har i den anledning givet mig, min kæreste og børn en masse forskellige kosttilskud. Det er simpelthen kosttilskud der er udviklet til at booste forskellige områder i kroppen.

Både min kæreste og jeg har taget hver vores pakke, til at booste hver vores område. En pakke består af 1 måneds forbrug og derfor tager man kun én pose om dagen. Min kæreste har taget den pakke der hedder ‘Energi og mental ydeevne’ og jeg har taget den pakke der hedder ‘Hud’. Udover pakken, tager jeg også diverse vitaminer/kosttilskud ved siden af. Det er allesammen nogle som min veninde har anbefalet mig. Jeg kan mærke store forandringer på min træthed. På trods af ofte dårlige nætter med Ellie, så er det lidt som om at når dagen er startet, at jeg alligevel føler mig frisk og udhvilet. Det har jeg ikke gjort i en lang periode! Efter jeg har taget pakken ‘Hud’, så er mit hår faktisk blevet lidt kraftigere og mine negle er også blevet stærkere.

Min kæreste kan også mærke en forskel. Han er ikke så morgengnaven mere, som han plejede at være haha. Han har fået meget mere energi om morgenen og kan på den måde starte sin dag på en god måde. Han er lige startet på den pakke der hedder ‘Knogler’ og det er jeg meget spændt på. For min kæreste har meget dårlig ryg, så jeg håber meget på at den kan gå ind og måske formindske de smerter han har.

27751693_10155464700638845_4451267110030931276_n

27751713_10155464700843845_6373919582805470090_n

27654635_10155464701113845_1648338808045818531_n

Herunder kan du læse hvad min veninde syntes er relevant at vide om Nani:

Optagelsen på disse er ca. 90% fordi det er FOOD STATE vitaminer og mineraler. Det er ligesom en madpakke fordi det er baseret på fødevarer. De kosttilskud vi kender i butikkerne i dag er isolater (de fleste af dem) og derfor optages de langt dårligere, ca. 10-15%. Derfor er mængderne meget høje.
Vores mængder pr. kapsel er lavere fordi optagelsen er SÅ meget bedre. Derfor skal overskydende food state vitaminer og mineraler heller ikke filtreres fra organerne (lever+nyrer) ligesom isolat-udgaverne skal. Høje doser, som vores organer skal bruge meget energi på at udskille. Derfor er food state ekstremt oplagte også til sensitive mennesker.

Kroppen optager det bedre fordi der på vitaminerne og mineralerne er kædet aminosyrer på, fedtsyrer, proteiner, kulhydrater m.m. og derfor optager kroppen det som mad. Vi bruger absolut bedste ingredienser. E-vitaminen er der fx økologisk grønkål i og derfor er den så lækker grøn i kapslen.

Fiskeolien er fra vild alaska laks og har et totoxniveau på 1,9 (totox = harskning), vi vil gerne have det så friskt som muligt.

NANI A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i kosttilskud baseret på naturens ressourcer efter visionen
“Nutrients As Nature Intended”, da vi er af den overbevisning at ”naturen ved bedst”.

Fokus på:
Renhed
Optagelighed
Styrke
Naturlighed
Bæredygtighed og socialt ansvar
Brugervenlighed

Produktsortiment:
Enkeltprodukter i form af vitaminer, mineraler, olie og urter
Kombinationsprodukter målrettet specifikke helsekategorier indeholdende urter og vitaminer i optimalt afstemte doser – pakket i nemme dagsportioner

Enkeltprodukterne:
Naturlige vitaminer og organiske mineraler fra bær og tang
Vitaminer/organiske mineraler på fødevareform (food state)
Mineraler på organisk planteform
Jomfru Omega-3 fiskeolie fra Alaska vildlaks
Standardiserede tør urteekstrakter
Q10 på aktiv antioxidant form (Ubiquinol)

Kombinationsprodukterne (kurpakkerne)
Kombinationsprodukter målrettet specifikke helsekategorier.

Fælles for kurpakkerne:
Udviklet af phytoterapeuter
Baseret på århundreders viden kombineret med sidste nye forskning
Nøje udvalgte og indbyrdes afstemte kombinationer
Optimale doser
Pakket i nemme dagsdoser

Udover at voksne skal have vitaminer, ja så er det ligeså vigtigt at ens børn dagligt får sine vitaminer/kosttilskud. Min søde veninde havde selvfølgelig også tænkt på vores børn. Så vi fik en bøtte kosttilskud til dem, som sjovt nok er lavet som vingummibamser. Uheldigvis er min søn en kræsenpind og kan desværre ikke lige vingummibamser. Så jeg har givet dem videre til en som havde brug for dem. Nu har jeg selv smagt dem og de smager vildt godt. De smager som ganske almindelige vingummibamser og er derfor nemme at give sit barn uden tvang eller ballade.

27751527_10155464700968845_6773284860819654688_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Signe

    Hej Linesofie

    Kunne du ikke lave et indlæg om hvad du har lavet igennem dit liv, uddannelse til hvad du laver idag? 🙂 tænker mange unge der følger med, ville synes det var spændende og kunne blive inspireret!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået lavet læbekorrektion!!