En god fredags film??

2 mdr. allerede!!

9781_10152605712073845_8036987920656705431_n

Igår var det 2 måneder siden at min far gik bort og hvor er det dog skræmmende så hurtigt tiden går! Kan i hvert fald sige at savnet kun bliver større for hver dag der går. Nu er det jo ikke særlig lang tid siden at jeg fortalte jer at jeg føler min far kigger forbi i ny og næ. Det er dejligt og han skal endelig blive ved med det <3

Siden hans død har han kun besøgt mig én gang i min drøm og oh boy hvor var det fantastisk at opleve!!! Det var kun 2 uger efter hans død at det skete og det var lidt som om at han ville fortælle mig at han havde det rigtig godt der hvor han er nu og at jeg ikke skulle bekymre mig om ham. Jeg kunne ligeså tydeligt se hans smilende ansigt og det glemmer jeg virkelig aldrig <3 (puha, jeg kan mærke at tårerene kommer snigende nu!) Han har aldrig besøgt mig i min drøm siden, hvilket jeg ærger mig lidt over. Jeg er nok nød til at se det som et helt specielt møde mellem far og datter – men det må altså godt ske lidt mere ofte.

Jeg har det tit som om at det ikke er sket og at han stadigvæk lever. Nok mest fordi jeg aldrig havde regnet med at skulle miste ham i en alder af 48 år! Havde virkelig virkelig ikke set den komme. Det var der faktisk ingen der havde, så det kom som et kæmpe chok for hele familien. Og nu er han død!…….. Nu er han bare væk og kommer aldrig tilbage igen. Det er så underligt at tænke på!

Jeg savner de små ting med ham. Såsom at drikke en kold øl sammen! Det gjorde vi tit og vi elskede begge to at høre højt musik og skrålede med på sangene. Han var min bedste ven! <3

Far, du skal vide at vi allesammen har det godt. Men der går ikke én dag hvor du ikke er i vores tanker. Savnet til dig bliver kun større og større for hver dag der går, men jeg er dig evig taknemmelig over de minder vi har sammen og hvor fantastisk en far du har været for mig. Elsker dig for evigt!!!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Bettina

  Virkelig flot skrevet og lige fra hjertet – tak fordi du deler dine tanker, som helt sikkert er til stor hjælp for andre, der har mistet en de har kær.
  Du skal vide at du gør det så godt! Deler rigtig mange ting og tanker, skriver ærligt og fra hjertet og ikke mindst tager dig tid til at svare dine læsere. Godt arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg mistede min mor lige pludselig af en hjerneblødning for lidt over 1 år siden. Hun blev også kun 51 år.

  Jeg har prøvet noget lignende, tror jeg mht. det med at få besøg i en drøm? Ved ikke om jeg forstår rigtigt hvad, du mener.

  Men jeg har oplevet 2 gange at jeg følte hun var ved mig, da jeg sov. D. 1. gang var lige efter, hun var død. Sådan 1-2 uger efter eller sådan ca. Jeg drømte, hun var ved mig og at hun sådan rørte ved mig – og mens jeg lå og drømte det, følte jeg mig virkelig vågen, og jeg følte virkelig hun var ved mig og rørte mig på min arm, og jeg prøvede virkelig alt hvad jeg kunne at åbne mine øjne, men jeg kunne bare ikke (!!!!) – det var som om de var limet fast .. Jeg har så for nylig igen følt på (ikke helt så stærkt), men på samme måde, at hun var ved mig igen.
  Jeg forestiller mig (overbeviser mig selv om :D), at hun var ved mig, men at jeg ikke måtte se hende eller hvad man siger, så derfor kunne jeg ikke åbne mine øjne?

  Senere har jeg læst om, at når man føler det som jeg beskriver, og som du måske også har oplevet, er fordi at det faktisk sker – er noget om det.

  Så er det jo så om man tror på sådan noget eller ej, men jeg kan godt lide at forestille mig, at det er sandt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god fredags film??