Ej det er da sjovt!!

Når de gamle rutiner brydes!

Vi er igang med en stor STOR omvending herhjemme og helt let skal det selvfølgelig ikke være. Jeg har i noget tid nu gået og tænkt over hvornår vi helt skulle stoppe med at give Victor flaske inden han skal sove – og nogle gange om natten også. Jeg syntes det har været lidt svært det med at vide hvornår det rigtige tidspunkt er, så nu er vi satme springet ud i det herhjemme.

Faktisk har vi lagt ham til at sove uden flaske i en uge nu og det går overraskende godt! Han har ikke svært ved at falde i søvn når han bliver lagt i seng, det er virkelig dejligt. Så ved man også at det er det rigtige man har gjort. Dog har han tit vågnet et par gange, men der har vi virkelig stået sammen som forældre i kampen om ikke at være tilbøjelig til at give ham en flaske – fordi det er det letteste. Det er dejligt når vi begge to er 100% indforstået og klar på vi ikke må give ham en flaske. Istedet for flasken har vi bare givet ham en kop vand. Vi har haft nogle kampe med ham hvor han måske har været vågen fra kl23-24, som udelukkende har bestået af gråd. Gråd så slemt, at når man tager ham op for at trøste ham har han afvist en. Det er satme hård for en mor som mig at blive afvist af sin egen søn, han har ligefrem skubbet min hånd væk hvis jeg ville nusse ham!

Udover de ture vi nu har haft med ham, så syntes jeg faktisk at han har været utrolig dygtig og taget godt imod det ikke at få flaske. Det er jo klart at det tager tid og han skal også lige vænne sig til det. Men alt ialt er det faktisk gået bedre end jeg havde forventet! Så jeg er en glad og stolt mor med en dreng der nu er flaske fri <3 Jubiiiiiii…..

10991445_10152772046483845_1863836688760263412_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej det er da sjovt!!