Min ferie i Dubai

Q&A –

12191851_10153556895008845_207413466861514276_n

Jeg har tænkt at det må være på tide til en Q&A (Question and Answer). Jeg tror egentligt ikke rigtigt at jeg har lavet en før, så der er sikkert nogle af jer derude som læser med, der har et spørgsmål eller to.

I må selvfølgelig spørge mig om alt, jeg kan dog ikke love at det er alt jeg vil svare på. Nogle spørgsmål kan være de samme eller minde om hinanden, og her vil jeg vælge et fra som jeg vil besvare <3

Jeg lover ikke at være kræsen og jeg lover at svare 100 % ærligt på spørgsmålene. Ved at stille mig et spørgsmål skal i bare skrive i dette indlæg i kommentarfeltet.

Kys til jer <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Mie

  1 hvad brugte du pengene på som du vandt i paradise hotel?

  2 hvad går det arbejde ud på?

  3 lidt svært for mig at formulere men dengang du blev gravid gjorde du dig vel nogle tanker om hvilken mor du ville være, og sådan, har nogle af de tanker ændret sig efter du nu er blevet mor ? I så fald hvordan ?

  Ps elsker din blog den er fantastisk, kender også flere der er vilde med den. Elsker når der kommer nye indlæg, både om paradise hotel men også bare generelt om din hverdag, din søn og ja osv. Please ikke stop med at blogge fordi du gør det enormt godt. Virkelig dejligt med en der virker så ægte, synes mange bloggere er blevet så overfladiske og intetsigende i deres indlæg men dig, Anna due, mascha vang og irina i gør det virkelig godt. I formår virkelig at være ægte i de indlæg i kommer med. Er træt af at se på indlæg fra diverse, tina Maria, selina visbech, synes de er så intet sigende. Jeres indlæg er behagelige, hyggelige, og ja generelt ægte og helt nede på jorden i prøver ikke at fremstå noget i ikke er. Keep up the good work 🙂 ps din søn er SÅ nuttet😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Kan du stadig nogen gange finde på at gense din sæson i paradise hotel? (Er i gang med din sæson lige nu hehe)
  Hvis ja, hvad tænker du så selv om dig selv og den måde du er på på hotellet?
  Hvad er dit forhold til Jon den dag i dag? Ville du snakke med ham hvis du mødte ham? Snakker i stadig sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvordan var det at være med i paradise?
  Hvad synes du kæreste om det?
  Har han set din sæson?
  Må Victor være med i paradise?
  Ser du den nye sæson? (12)
  Hvordan var det at vinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg synes der er kommet færre og færre indlæg over tiden. Er det pga. travlhed eller mest fordi det er svært at finde på?
  Mangler lidt at læse mere om din hverdag. Hvad I laver, hvad bruger I weekenderne på, hvilke tøjkøb/ting til Victor Du køber (inspiration) mm. Den slags har der været lidt mere af tidligere. Man kan selvfølgelig ikke dele ALT som blogger, men synes der mangler lidt som bloggen før har haft mht. detaljer i dit liv. Håber ikke Du tager min kritik negativt. Har alligevel altid fulgt med, så der er jo god nok grund til jeg bliver ved 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helis

  Du har lavet en før. Og dengang kom jeg med et forslag om at du svarede tilbage i en video. Så der kommer lidt mere liv i bloggen. Kun positivt. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er vild med din blog!

  Hvad arbejder du med, og hvilken form for uddannelse eller erfaring har du haft for at nå derhen karriere mæssigt?

  Og, hvilke mærker er dine favoritter tøj mæssigt? Både til dig selv og til Victor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ferie i Dubai