Se mine nye læber!

Se Ellie’s nye guldarmbånd

Ellie har fået sit første guld smykke og hvor er det bare smukt! Hun har været så heldig at få et armbånd i guld og hvidguld med en plade hvor hendes smukke navn står indgraveret.

Hun har fået armbåndet i gave af to guldsmede fra Tyrkiet, som er gode venner med min mor og hendes mand. Vi er meget taknemmelig over at hun har fået så fin en gave af dem, det havde de jo ikke behøvet. Men hvad kan jeg sige, den lille prinsesse smelter alles hjerter – virkelig! <3

Størrelsen er normal og kan også passe mig. Men det er jo super, for så kan hun vokse med det og bruge det hele sit liv. Jeg var lidt spændt på hvordan hun ville behandle det når det blev sat på håndleddet, men hun har nærmest ikke bemærket det og sover også med det på. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at tage det af hende,når hun skal starte i vuggestue.

Hvad syntes i om det?

img_2649

img_2650

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine nye læber!