Jeg elsker at være mor

Sidste dag med personlig træner samt før/efter billeder

img_2819

*Sponsoreret

Nu er mit forløb med personlig træner slut og jeg må ærligt indrømme, at jeg lige skal vænne mig til tanken. Det har været små 7 uger i Steffenies varetægt og nøj hvor har det været fedt!

Først og fremmest vil jeg gerne takke Steffenie for hendes tålmodighed, gode coaching og evige glade humør. Det har været en sand fornøjelse at have dig som personlig træner! Jeg syntes nu, at det er fedt at træne – en ting som jeg aldrig havde troet jeg ville sige. Da jeg havde min første dag med Steffenie, startede vi ud med squats med en 8 kg kettlebell. Efter den øvelse (12×3 reps) kunne jeg ikke engang lave lunges – mine ben var som gele. Dagene efter kunne jeg knap nok gå op og ned af vores trapper eller gå på toilettet, så øm var jeg. Nu kan jeg lave squats med 20 kg uden at jeg er ved at dø eller mega øm! Hey det er jeg altså stolt af! Det viser bare at jeg har fået mig nogle muskler i mine lår.

Jeg er blevet langt mere bevidst om, hvordan jeg skal spise og hvad der er godt for min krop. Den kostplan jeg fik af Steffenie hjalp mig virkelig til at indse mange ting. Som skrevet tidligere er Steffenie ikke kun personlig træner, men også en vanecoach. Steffenie syntes blandt andet, at det er dumt at have én cheatday om ugen, hvor folk så går amok og spiser klamt dagen lang. Og jeg kunne ikke være mere enig. I stedet mener hun, at man skal spise usundt i mindre mængder, skære ned osv. Altså alt med måde. Da vi startede med forløbet sagde jeg til hende, at jeg på ingen møde ville undvære min Faxe kondi. Det accepterede hun, men ville have at jeg fx kun drak et glas af det om dagen. Nu drikker jeg det slet ikke mere, men er gået over til Pepsi Max. Det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig hehe! Nok heller ikke mine nærmeste…

Generelt har meget ændret sig i disse uger. Vi har faktisk skiftet mange råvarer ud derhjemme. Simple ting som pasta til grovpasta, går meget mere efter økologiske varer osv. Men nu handler det jo ikke kun om mig, for jeg har en familie derhjemme som også har skulle vænne sig til det. Det er heldigvis gået rigtig godt og Victor har ikke engang bemærket at han har spist grovpasta hehe.

Lige nu har jeg faktisk fået en rabatkode til jer på 20%, hvis i køber et forløb hos Steffenie. Rabatkoden er line20 og skal anvendes ved et køb på www.steffeniekaae.dk 

Nu til det sjove! Herunder har jeg sammenlignet min vægt samt mål fra da jeg først startede til nu:

 • Startvægt: 62,2 kg – nu 61,4 kg
 • Talje før: 79,5 cm – nu 75 cm (TABT 4,5 CM!!!)
 • Højre Lår: 56 cm – nu 54 cm (TABT 2 CM!!!)
 • Mave: 90,5 cm – nu 86,5 cm (TABT 4 CM!!!)
 • BMI: 21,7 – nu 21,2
 • Fedtprocent: 28,5 – nu 26,2
 • Body Fat Mass: 17,8 kg – nu 16,1 kg

Jeg er MEGET tilfreds med resultatet, på trods af at vægten ikke har rykket sig så meget. MEN, det er fordi jeg har taget på i muskler og dem er jeg glade for. Mine lår er blevet helt hårde hehe. Kan slet ikke forstå, at jeg har tabt mig så mange centimeter på maven og taljen, det syntes jeg er helt vildt. Jeg kan i hvert fald tydeligt se forskel på før/efter billederne.

Håber i tager godt imod dem!! Det er lidt grænseoverskridende for mig! Men taget i betragtning af, at jeg har født to børn er jeg sgu stolt over at se sådan ud nu <3

img_2809

img_2810

img_2811

img_2808

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

13 kommentarer

 • Sabrina

  Godt gået 👍☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så flot 👍🏻💪🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helia

  Virkelig godt gået, og hvor er det vildt, du har IHVEETFALD TABT DIG, og har fået en større numse og mere fast. 2 børn, er jo slet ikke til at se. Fortsæt det gode arbejde.. det klæder dig. 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ikke for at være tarvelig – men jeg har zoomet og kan virkelig ikke se særlig stor forandring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Du er den første som siger det. Jeg er bestemt ikke enig – men det er vel også min egen mening som er vigtigst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Så sejt! Man kan da tydeligt se en forskel! Både på kropsholdning, muskler og blødhed (den der dej man lidt er når man er mor 😉 Og som jeg kun må nævne fordi jeg også er mor til to) Dine ‘håndtag’ er væk. Respekt. Må jeg spørge, om du havde Ellie med til træning eller trænede du eftermiddag/aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak, det giver jeg dig ret i 🙂 Jeg er også meget tilfreds med resultatet.
   Ja jeg havde Ellie med mange gange og Victor én gang. Har lavet nogle vidoer på min instagram hvor du kan se det 🙂 Linesofieh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vildt hvad 7 uger kan gøre 🙂 SEJT. Kan du afsløre lidt om hvilke øvelser du har lavet, som ikke er på maskiner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Så flot! 💪
  Man kan tydeligt se en stor forandring. Du er blevet slankere, især på overkrop, strammet op hele vejen og har tabt dig meget synligt i ansigtet også – godt gået 👍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kommer der ikke et indlæg om din forlovelse? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker at være mor